Beste ouders en leden,

Momenteel zie ik jullie niet meer zoveel als voorheen omdat we helaas afstand moeten houden en ouders het gebouw niet binnen mogen. Graag wil ik jullie op de hoogte houden en jullie betrekken met wat er nu allemaal binnen de dansschool speelt. De meeste doen het al, maar ik raad jullie aan om ons te volgen op Instagram en Facebook om sneller op de hoogte te zijn en betrokken te blijven met de dansschool.

We zijn achter de schermen druk bezig om leuke dingen te regelen voor de kinderen en dat kan Juf Lindy niet meer alleen. We hebben een extra docent aangenomen en een aantal leerlingen hebben al kennis met haar gemaakt. Ze zal binnen de dansschool lesgeven op de vrijdag voor de groepen: kleuterdans, kids dance, jazz en de musical groep. Daarnaast zal ze ook andere leerlingen leren kennen, wanneer er activiteiten/workshops/voorstellingen of dansdagen worden georganiseerd. We willen haar natuurlijk warm ontvangen en vandaar deze introductie. Hieronder stelt ze zichzelf even voor.

 

Hoi allemaal,

Ik ben Gladys en heb enorm veel zin om aan de slag te gaan op vrijdag bij dansschool Dance Giving! Met veel power en plezier gaan we er samen een feestje van maken ?