Musical lessen

Houd je van dansen, zingen en acteren? Of ga je vaak naar musicals toe? Dan is dit wellicht iets voor jou!

Onze musical lessen bestaan uit zang, dans en acteren. Tijdens al deze lessen sta jij centraal. Wij willen het beste uit de leerling halen en geloven in jouw talent. In de musical les bouw je zelfvertrouwen op en leer je hoe je moet presenteren voor anderen. Dit allemaal op een leuke en vertrouwelijke manier. We moedigen de leerlingen aan om hun eigen talent en sterke eigenschappen te ontdekken en deze te ontwikkelen. Daarnaast leggen we de nadruk op sociale ontwikkelingen en vaardigheden zoals, samenwerking, fantasie gebruik en doorzettingsvermogen. Aan het eind van jaar wil je natuurlijk laten zien wat je geleerd hebt. We sluiten daarom het jaar af met een voorstelling, samen met de andere dansers van de dansschool in een theater.

De disciplines dans, zang en acteren worden in de lessen goed afgewisseld. Elke week komt er één discipline aan bod. De ene week zullen veel oefenen met teksten en theater oefeningen, een andere week oefenen we met zang of dans.

Wat is musical?

Een combinatie van uitgesproken teksten, muziek, zang en dans wordt musical genoemd. Dit is een vorm van theater waarbij een verhaal of scene wordt uitgevoerd door de verschillende disciplines. Vanaf het begin van de 20e eeuw is de term musical ontstaan.

Dance Giving geeft musical lessen voor beginners tot gevorderden vanaf 8 jaar.

Bekijk hier de tarieven

Voor meer informatie neem contact op met Dance Giving.

musical

Kledingvoorschriften

Kom dansen bij Dance Giving
en schrijf je nu in voor onze danslessen!

Volg ons op: