Dance Giving giftcard

“Never miss a chance to dance”

Geef twee danslessen kado! Met jou kado komen zijn/haar dansdromen uit.

Wil je iemand feliciteren, bedanken of gewoon een dansplezier doen? Geef dan deze unieke Dance Giving Giftcard. De persoon die jij gelukkig gaat maken kan met deze giftcard ter waarde van €20,- deelnemen aan 2 danslessen naar keuze. Let op: aan de Dance Giving Giftcard zit een verloopdatum op van een jaar. Belangrijk is dat ze de giftcard mee moeten nemen naar de gekozen danslessen om hem af te stempelen.

Verras iemand met het perfecte kado!

Koop je Dance Giving Giftcard op de dansschool of stuur een bericht en wij zorgen ervoor dat je het op tijd in handen hebt.

“Dance like nobody is watching”

Ben jij de gelukkige ontvanger van een Dance Giving Giftcards? Ga dan snel naar lesrooster en kies welke dansles je graag mee wilt dansen.  Na het maken van een danskeuze ben je van harte welkom om deel te nemen aan een van onze danslessen. Zorg dat je op tijd bent bij de dansles en neem je Giftcard mee. Aan het einde van de dansles zal de dansdocent je giftcard afstempelen.

Ken je iemand die graag wil dansen? Een nieuwe sport zoekt? Of goede voornemens heeft om meer te gaan bewegen? Dan is de Dance Giving Giftcard een perfect kado!

Bekijk hier het lesrooster

Voor meer informatie neem contact op met Dance Giving.

Dance Giving Giftcard
Kom dansen bij Dance Giving
en schrijf je nu in voor onze danslessen!

Volg ons op: