Openingsdans

Lieve bruidsparen, wat leuk dat jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd! Jullie gaan een bruiloft plannen en hoe leuk zou het zijn als daar een openingsdans bij komt kijken. Dit is een van de mooie momenten op je trouwdag, echt even samen dansen en genieten van jullie favoriete muziek. Een bruiloft wil je natuurlijk goed regelen zodat je er zorgeloos van kunt genieten. Jullie openingsdans moet dan ook van begin tot het eind goed verzorgd zijn en helemaal bij jullie passen. Elk bruidspaar is uniek en daarom vinden wij het belangrijk om een openingsdans heel persoonlijk en eigen te maken. Dansschool Dance Giving kan jullie helpen met jullie persoonlijke openingsdans die alle gasten versteld zullen laten staan. Dit doen we door in de kennismakingsgesprek veel vragen te stellen, eventueel voorbeelden laten zien en echt te luisteren naar jullie wensen.

Een angst voor openingsdans is vaak dat mensen denken dat ze te stijf zijn, geen ritme gevoel hebben of niet kunnen dansen, waardoor ze vaak geen openingsdans doen. Bij ons kan iedereen terecht, van beginner tot gevorderde. Ons team bestaat uit gediplomeerde dansdocenten en zullen de snelheid, het tempo en het niveau aan het bruidspaar aanpassen. De lessen bij ons zijn ontspannen en gezellig.

Wil je graag je man verassen op je bruiloft en een leuke dans met vriendinnen doen? Of graag een vader en dochter dans? Ook dit is zeker bij ons mogelijk!

Openingsdans contact formulier

Gefeliciteerd! Leuk dat jullie gaan trouwen!
Voer hieronder jullie gegevens in en we nemen spoedig contact met jullie op!

Les inhoud

Na het kennismakingsgesprek gaan we aan de slag met de choreografie te bedenken en eventueel muziek mixen. De eerste dansles bestaat uit een leuke opwarming om even los te komen en plezier te hebben. Hoe leuk is het dat je met je partner in een danszaal staat en samen een mooie dans gaat oefenen. Het is vaak even een realisatie momentje en genieten jullie samen van de weg naar jullie trouwdag. De hoeveelheid lessen die je nodig hebt is afhankelijk aan jullie danservaring, de lengte van de dans en hoe moeilijk de danschoreografie is.

Oefenen

Na het aanleren van de danschoreografie vraag ik aan jullie om het thuis verder te oefenen en een paar weken voor jullie trouwdag weer een keer af te spreken. In deze les(sen) ga je zoveel mogelijk in je kleding dansen zodat je kan oefenen wat je bewegingsmogelijkheden daadwerkelijk is. Je krijgt eventueel nog kleine correcties of toepassingen om jullie dans nog mooier te maken of om puntjes op de I zetten.

Tarieven

We hebben verschillende tarieven voor verschillende openingsdans pakketten. Graag nodigen we je uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te horen wat voor soort openingsdans jullie voor ogen hebben en op welke muziek. Aan de hand van dit gesprek kunnen we gezamenlijk het aantal lessen bepalen die nodig zijn om jullie dans te leren. Wil jij graag een openingsdans doen samen met jouw partner? Neem dan contact op met Dance Giving via het openingsdans contact formulier.

openingsdans

Openingsdansen door Dance Giving

Openingsdans Lindy & Coen
Niveau: Gevorderde & Beginner

Openingsdans Loes & Joost
Niveau: Intermediate

Openingsdans Marlous & Daan
Niveau: Beginner

Kom dansen bij Dance Giving
en schrijf je nu in voor onze danslessen!

Volg ons op: